Träffar

Höstträff på Kaffetorpets Camping

Vi var 34 husbilar, 33 Rapido och 1 Itineo som samlades på trevliga Kaffetorpet camping i Mönsterås denna fantastiska hösthelg dit vissa av oss kom redan under torsdagen. För många var det den första träffen med klubben, så under fredagen blev det mycket ”lära känna varandra” prat.

Mälarbadens C

Styrelsen hade ett möte inplanerat till lördagen den 22 maj på Mälarbadens camping. Då det i dessa pandemitider inte kan planeras för några offentliga tillställningar så såg vi i styrelsen en möjlighet att informera om att vi skulle finnas på campingen den 22-23 maj.

Jogersö

Tisdagen den 15 september hade styrelsen planerat ett möte på Jogersö camping. Vi tyckte att det var dags för att träffas fysiskt efter att bara haft ett antal videomöten sedan februari. Allt är den där Coronans fel!
Då vi bestämde oss för detta så kom tanken på att det kanske fanns några fler i klubben som skulle vilja träffa oss. Sagt och gjort så la vi upp ett evenemang på Facebook.

Höstträff i Malmköping

Under helgen 13-15 september 2019 hade klubben sin första gemensamma träff. Vi var 37 st Rapido husbilar med totalt 74 personer som träffades på Malmkköpings Bad & Camping.

Teknikträff hos Tumbo

Den 6 novemberr var klubben inbjudna till Tumbo Husvagnar & Husbilar till en teknikträff.